Ηράκλειος - Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ"


Ο Οίκος Ευγηρίας “Ηράκλειος”, είναι μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό κλινών και από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αττική.

Διαθέτουμε ξενοδοχειακές προδιαγραφές και εξασφαλίζουμε εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης. Τα δωμάτια μας είναι άνετα και οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι μας είναι ηλιόλουστοι και ευχάριστοι.

Πάντα φροντίζουμε να έχουν οι φιλοξενούμενοί μας όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες μας είναι σύγχρονες και παρέχονται με πολλή αγάπη στους ηλικιωμένους.

Σε Ποιους Απευθυνόμαστε


Σε άτομα της τρίτης ηλικίας αυτοεξυπηρετούμενα, που αναζητούν διαμονή σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Στόχος μας είναι η κοινωνικοποίηση και η διατήρηση ή ενίσχυση των ψυχοκινητικών ικανοτήτων τους.

Σε ανθρώπους μη αυτοεξυπηρετούμενους λόγω χρόνιων παθήσεων, που χρίζουν διαρκούς φροντίδας και παρακολούθησης.

Επίσης, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των ηλικιωμένων με άνοια.

Σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, από διάφορες ορθοπεδικές επεμβάσεις ή άλλου είδους εγχειρήσεις.

Σε ασθενείς που μόλις έχουν πάρει εξιτήριο από νοσοκομεία και κλινικές και χρειάζονται φροντίδα, την οποία αδυνατεί η οικογένεια να παρέχει κατ οίκον.

Τοποθεσία και Πρόσβαση


Ο Οίκος Ευγηρίας “Ηράκλειος” είναι χτισμένος στην καρδιά του Νέου Ηρακλείου, σε ένα κομβικό σημείο με ιδιαίτερα προνομιακή θέση.

Βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό Ηρακλείου, σε μια όμορφη γειτονιά με πολύ πράσινο, που πλαισιώνεται από πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια.